متوسط

کاربرد بلاکچین در NFT

کاربرد بلاکچین در NFT ابتدایی‌ترین کاربردهای بلاکچین است. چون NFTها (توکن‌های غیرقابل تعویض) بر بستر بلاکچین به وجود آمدند و از ابتدا رابطه نزدیکی بین بلاکچین و NFT ایجاد شده است. NFT توکن‌های رمزنگاری منحصربه‌فردی هستند که روی یک بلاکچین وجود دارند و نمی‌توان آن‌ها را تکرار کرد. NFT‌ها می‌توانند آیتم‌های دنیای واقعی مانند آثار هنری و املاک باشند.

NFT‌ها روی یک بلاکچین وجود دارند که یک دفتر کل عمومی توزیع شده است که تراکنش‌ها را ثبت می‌کند. NFT‌ها معمولا روی بلاکچین اتریوم نگهداری می‌شوند، اگرچه بلاکچین‌های دیگر نیز از آن‌ها پشتیبانی می‌کنند. اما چندین فاکتور حیاتی وجود دارد که باید هنگام انتخاب بلاکچینی که باید بر روی آن استفاده شود، در نظر گرفت. برخی از مهمترین نکات عبارتند از: اندازه شبکه، هزینه‌های سازنده، عادات مصرف کننده، امنیت و ورودی جامعه. بنابراین برای ارائه کمی وضوح به دنیای گسترده و سریع فناوری Web3، خلاصه‌ای از بلاکچین‌های سطح بالایی را برای NFT ایجاد کرده‌ایم.

مقاله کاربرد بلاکچین چیست؟ را بخوانید.

 

کاربرد بلاکچین در NFT

کاربرد بلاکچین در NFT جزو اولین کاربردهای بلاکچین محسوب می‌شود. کاربرد بلاکچین در NFT به شبکه‌هایی گفته می‌شود که NFTها در آن شبکه قرار دارند، خلاصه می‌شود. در ادامه این مقاله به انواع شبکه‌های بلاکچینی می‌پردازیم که NFTها بر روی آن‌ها قرار دارند، می‌پردازیم، ولی در ابتدا اجازه دهید تا مقداری راحع به NFTها صحبت کنیم.

کاربرد بلاکچین در NFT

 

NFT چیست؟

NFT به معنای توکن‌های غیر مثلی (NFT) است که معمولا با استفاده از همان نوع برنامه‌نویسی مورد استفاده برای ارزهای دیجیتال ایجاد می‌شوند. به زبان ساده، این دارایی‌های رمزنگاری مبتنی بر فناوری بلاکچین هستند. آن‌ها را نمی‌توان مانند سایر دارایی‌های رمزنگاری معادل مبادله یا معامله کرد. مانند بیت کوین یا اتریوم.

اصطلاح NFT به وضوح نشان می‌دهد که نه می‌توان آن را جایگزین کرد و نه تعویض کرد؛ زیرا دارای ویژگی‌های منحصر به فرد است. ارزهای فیزیکی و ارزهای دیجیتال قابل تعویض هستند. NFT مخفف یک توکن غیر قابل تعویض است، به این معنی که نه می‌توان آن را جایگزین کرد و نه تعویض کرد زیرا دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است.

 

NFT‌ها چگونه کار می کنند؟

در سطح بسیار بالایی، اکثر NFT‌ها بخشی از بلاکچین اتریوم هستند، اگرچه سایر بلاکچین‌ها نسخه خود را از NFT‌ها پیاده‌سازی کرده‌اند. اتریوم یک ارز دیجیتال مانند بیت کوین یا دوج کوین است؛ اما بلاکچین آن را نیز پیگیری می‌کند که چه کسی NFT‌ها را در اختیار دارد و معامله می‌کند.

کاربردبلاکچین در NFT

 

NFT برای چه مواردی استفاده می شود؟

فناوری بلاکچین و NFT به هنرمندان و سازندگان محتوا فرصتی منحصر به فرد برای کسب درآمد از کالاهایشان می‌دهد. برای مثال، هنرمندان دیگر مجبور نیستند برای فروش آثار خود به گالری‌ها یا خانه‌های حراج اعتماد کنند. در عوض، هنرمند می‌تواند آن را مستقیما به‌عنوان NFT به مصرف‌کننده بفروشد، که به آن‌ها اجازه می‌دهد سود بیشتری را حفظ کنند. علاوه بر این، هنرمندان می‌توانند در حق امتیاز برنامه‌نویسی کنند تا هر زمان که هنرشان به صاحب جدید فروخته شد، درصدی از فروش را دریافت کنند. این یک ویژگی جذاب است؛ چون هنرمندان معمولا پس از اولین فروش آثار هنری خود، درآمدی دریافت نمی‌کنند.

هنر تنها راه کسب درآمد با NFT نیست. برندهایی مانند Charmin و Taco Bell هنر NFT را به حراج گذاشته‌اند تا برای امور خیریه سرمایه جمع آوری کنند. Nyan Cat، یک GIF متعلق به ۲۰۱۱ از یک گربه با بدنه پاپ تارت، در ماه فوریه به قیمت نزدیک به ۶۰۰۰۰۰ دلار فروخته است. NBA Top Shot تا اواخر مارس بیش از ۵۰۰ میلیون دلار فروش داشت. یک بازی برجسته لبرون جیمز NFT بیش از ۲۰۰۰۰۰ دلار فروخته شد. حتی افراد مشهوری مانند اسنوپ داگ و لیندسی لوهان در حال ورود به NFT هستند و خاطرات، آثار هنری و لحظات منحصربه‌فردی را به عنوان NFT‌های امنیتی شده منتشر می‌کنند.

 

بازارهای محبوب NFT

وقتی که کیف پول خود را راه‌اندازی و تامین مالی کردید، هیچ کمبودی در سایت‌های NFT برای خرید وجود نخواهد داشت. در حال حاضر، بزرگترین بازارهای NFT عبارتند از:

OpenSea.io: پلتفرم اوپن سی همتا به همتا خود را تامین‌کننده «اقلام و مجموعه‌های دیجیتال کمیاب» می‌داند. برای شروع، تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک حساب کاربری برای مرور مجموعه‌های NFT ایجاد کنید. همچنین می‌توانید برای کشف هنرمندان جدید، قطعات را بر اساس حجم فروش مرتب کنید.

Rarible: مشابه اوپن سی، Rarible یک بازار دموکراتیک و باز است که به هنرمندان و سازندگان اجازه می‌دهد تا NFT‌ها را منتشر کرده و بفروشند. توکن‌های RARI منتشر شده در این پلتفرم، دارندگان را قادر می‌سازد تا ویژگی‌هایی مثل هزینه‌ها و قوانین جامعه را بررسی کنند.

Foundation: در پلتفرم فاندیشن، هنرمندان باید رای موافق یا دعوتی از خالقان دیگر برای ارسال آثار خود دریافت کنند. انحصار جامعه و هزینه ورود، هنرمندان همچنین باید گس فی را برای ضرب NFT خریداری کنند. برای مثال، کریس تورس، خالق Nyan Cat، NFT را در پلتفرم بنیاد فروخت. همچنین ممکن است به معنای قیمت‌های بالاتر باشد. لزوما برای هنرمندان و مجموعه دارانی که به دنبال سرمایه‌گذاری هستند چیز بدی نیست، با فرض این‌که تقاضا برای NFT در سطوح فعلی باقی بماند یا حتی در طول زمان افزایش یابد.

اگرچه این پلتفرم‌ها و سایر پلتفرم‌ها میزبان هزاران خالق و گردآورنده NFT هستند، مطمئن شوید که قبل از خرید به دقت تحقیق کنید. برخی از هنرمندان قربانی تقلیدهایی شده‌اند که آثار خود را بدون اجازه آن‌ها فهرست کرده و فروخته‌اند. فرآیندهای تایید برای سازندگان و فهرست‌های NFT در بین پلتفرم‌ها یکسان نیستند. برخی از آن‌ها سخت‌گیرانه‌تر از سایرین هستند. برای مثال OpenSea و Rarible برای فهرست‌های NFT نیازی به تایید مالکیت ندارند. به نظر می‌رسد حفاظت از خریدار در بهترین حالت کم باشد.

کاربردبلاکچین‌درNFT

 

مزایای NFT

رشد بازارهای NFT با ارائه روشی شفاف‌تر، ایمن و کارآمدتر برای تجارت دارایی‌ها، چهره تراکنش‌های آنلاین را تغییر می‌دهد. در ادامه مقاله به مزایای NFT و کاربرد بلاکچین در NFT می‌پردازیم:

شفافیت

اکثر بازارهای سنتی نمی‌توانند اعتماد و اطمینان مورد نیاز برای معاملات تجاری را به دست آورند. با این وجود، فناوری بلاکچین که NFT‌ها بر اساس آن هستند، تضمین می‌کند که تمام تراکنش‌های NFT برای کاربرانش قابل مشاهده است. در یک پایگاه داده توزیع شده، این اعتماد کاربران را افزایش می‌دهد و روش‌های پرداخت بدون خطا و تجربه تراکنش یکپارچه را به آن‌ها ارائه می‌دهد.

افزایش امنیت

تمام تراکنش‌های انجام شده در بازار NFT توسط بلاکچین تضمین می‌شوند. شما می‌توانید تمام مزایای تراکنش‌های بسیار امن را تجربه کنید. از شما در برابر از دست دادن تراکنش محافظت می‌کند و اطمینان می‌دهد که هیچکس نمی‌تواند دارایی‌های دیجیتال شما را بدزدد یا مرتکب کلاهبرداری شود. علاوه بر این، به دلیل تغییرناپذیر بودن، دارایی‌های شما از شبکه بلاکچین حذف، تغییر یا نادرست نمی‌شوند.

نقدینگی

شما باید در یک بازار NFT سرمایه گذاری کنید؛ چون تقاضا برای ارزهای دیجیتال و NFT در حال افزایش است. تمرکززدایی باعث می‌شود مردم به طور فعال در دارایی‌های دیجیتال سرمایه‌گذاری کنند. در نتیجه شاهد افزایش نقدینگی در NFT هستیم. ویژگی‌های نقدینگی داخلی بازارهای NFT تضمین می‌کند که NFTها به راحتی با سایر دارایی‌ها مبادله می‌شوند. به زبان ساده، شما به راحتی می‌توانید NFT‌های خود را به دارایی‌های دیگر تبدیل کنید، بدون این‌که منتظر ورود خریداران باشید.

انتقال آسان دارایی

بازار NFT به شما این امکان را می‌دهد که یک کالای اصلی داشته باشید و یک تایید هویت داخلی برای اثبات مالکیت ارائه دهید. علاوه بر این، می‌توانید دارایی‌های خود را توکن کرده و به بازار NFT بفروشید.

عدم تمرکز

ساختن یک بازار NFT همه چیز در مورد ایجاد یک پلتفرم غیر متمرکز است. در این‌جا، کاربران می‌توانند آزادانه دارایی‌ها را بدون وابستگی به موسسات مالی سنتی، تنظیم کننده‌ها و… معامله کنند. این با استفاده از فناوری بلاکچین امکان‌پذیر است.

پرداخت‌های فوری

تراکنش‌ها و پرداخت‌هایی که در بازار NFT با ارز دیجیتال انجام می‌شود، نیازی به اطلاعات شخصی کامل یا جزئیات کارت اعتباری کاربر ندارد. این امر باعث می‌شود هر کسی بدون دردسر، سریع و خصوصی پرداخت کند.

کاهش هزینه‌ها

بازارهای NFT نسبت به بازارهای سنتی هزینه کمتری دریافت می‌کنند. این به این دلیل است که آن‌ها به شخص ثالث یا نمایندگانی برای تسهیل معاملات نیاز ندارند.

استقلال بیشتر

به دلیل ماهیت غیرمتمرکز بازارهای NFT، قوانین و مقررات مشابه بازارهای آنلاین سنتی برای آن‌ها اعمال نمی‌شود. این به کاربران آزادی و انعطاف در خرید، فروش و تجارت دارایی‌های دیجیتال می‌دهد.

پتانسیل رشد

به لطف هیاهوی مداوم پیرامون NFT‌ها و رمزارزها، بازار NFT خود را در موقعیتی عالی برای جلب توجه سرمایه‌گذاران در سراسر جهان می‌بیند. این می‌تواند باعث رشد سریع آن شود.

قابلیت ردیابی

فناوری بلاکچین که بازار NFT بر روی آن کار می‌کند، تضمین می‌کند که می‌توانید مالکیت NFT را ردیابی و تایید کنید. با توجه به قابلیت ردیابی NFT، کاربران می‌توانند منحصر به فرد بودن NFT را بررسی کرده و ارزش آن را ارزیابی کنند. این همان چیزی است که بسیاری از برندهای مد و افراد مشهور می‌توانند NFT به ارزش میلیون‌ها دلار بفروشند.

کاربرد بلاکچین‌درNFT

 

بلاکچین NFT

همانطور که در بالا گفتیم، NFTها بر روی بلاکچین‌های مختلفقی قرار دارند که در زیر به معرفی آنها می‌پردازیم

اتریوم (ETH)

با وجود رقابت فزاینده، اتریوم همچنان محبوب‌ترین بلاکچین NFT است. دلایل فراوان است: به عنوان یک بلاکچین بسیار غیرمتمرکز، تمام خدمات مالی و حقوقی را که معمولا برای تراکنش‌ها نیاز دارد، بدون نیاز به واسطه ارائه می‌کند. همچنین برخی از محبوب‌ترین بازارهای ان اف تی (OpenSea)، پروژه‌های NFT (CryptoPunks و Bored Ape Yacht Club) و هنرمندان NFT (Pak و Beeple) را در خود جای داده است.

اتریوم برای کار کردن به انرژی گزافی نیاز داشت؛ چون بر مکانیزم اجماع اثبات کار (PoW) متکی بود. مکانیسم‌های اجماع سیستم‌هایی هستند که به یک بلاکچین اجازه می‌دهند به شیوه‌ای غیرمتمرکز عمل کند، اما با توجه به عملیات‌های بسیار پر انرژی PoW، از محاسبات رمزنگاری برای اعتبارسنجی تراکنش‌ها در شبکه استفاده می‌کند.

سولانا (SOL)

سولانا در سال ۲۰۱۷ توسط آناتولی یاکوونکو تاسیس شد؛ برای حل هزینه‌های بالا و سرعت پایین تراکنش‌های رایج در بلاکچین‌هایی مثل اتریوم و بیت کوین ساخته شد. وقتی بلاکچین وارد صحنه شد، توانایی‌های پردازشی خود به شدت محدود بود و تنها می‌توانستند تقریبا ۱۵ تراکنش در ثانیه (TPS) را انجام دهند.

TPS Solana اکنون از Visa و حتی رقیب Mastercard پیشی گرفته است و به عنوان یک پیشرو در صنعت از نظر سرعت و مقیاس‌پذیری جایگاه ثابتی را به دست آورده است. کارمزد تراکنش‌های بلاکچین نیز بسیار کم است و این شبکه را به طور فزاینده‌ای محبوب می‌کند و یکی از سریع‌ترین اکوسیستم‌های در حال رشد در حوزه ارزهای دیجیتال است.

سولانا همچنین یکی از سریع ترین بلاکچین‌های قابل برنامه ریزی در فضای رمزنگاری است. ترکیب منحصربه‌فرد مکانیزم‌های اجماع اثبات تاریخچه (PoH) و اثبات سهام (PoS) نیاز به پازل‌های رمزنگاری پیچیده‌ای را که مکانیسم‌های PoW را نیرو می‌دهند، برطرف می‌کند. PoH یک فرآیند محاسباتی است که می‌تواند به صورت رمزنگاری گذر زمان بین دو رویداد در بلاکچین را تایید کند که زمان اعتبارسنجی و هزینه‌ها را کاهش می‌دهد. از نظر بلاکچین سولانا، برای اطمینان از این‌که تراکنش‌ها به ترتیب درست هستند و توسط اعتبار کننده پیدا می‌شوند، استفاده می‌شود.

کاربردبلاکچین درNFT

تزوس (XTZ)

Tezos که در سال ۲۰۱۷ توسط کاتلین و آرتور بریتمن تاسیس شد، یک پلتفرم منبع باز برای دارایی‌ها و برنامه‌های کاربردی است. مثل سایر بلاکچین‌ها، ایجاد قراردادهای هوشمند و ساخت برنامه‌های غیرمتمرکز (dApps) را امکان‌پذیر می‌کند. توکن اصلی تزوس XTZ است. در حالی که این زنجیره از نظر NFT محبوب است، کریپتوهای آن از نظر ارزش بازار در رتبه ۴۰ قرار دارند؛ اما نقطه فروش تزوس همیشه نوآوری بوده است، نه تسلط بر بازار.

یکی از چیزهایی که بلاکچین تزوس را منحصر به فرد می‌کند، توانایی آن در خود اصلاحی است. این یعنی می‌تواند در طول زمان از طریق یک فرآیند رسمی ارتقاء پروتکل، خود را بهبود بخشد. همراه با این واقعیت که تزوس مدت‌هاست که توسعه‌دهندگان را تشویق کرده است تا اپلیکیشن‌های dApp را بر روی این پلتفرم بسازند، این زنجیره به عنوان یک رهبر اصلی در عملکرد شناخته می‌شود.

فلو (FLOW)

Flow یک بلاکچین با کارایی بالا است که به طور خاص برای ایجاد NFT‌ها، بازی‌ها و برنامه‌های غیرمتمرکز (dApps) طراحی شده است. در تضاد کامل با بلاکچین‌های همه منظوره مثل اتریوم، Flow با مقیاس‌پذیری در ذهن ساخته شده است؛ یعنی میلیاردها نفر به طور بالقوه می‌توانند با NFT‌ها در بلاکچین تعامل داشته باشند. Flow که در ابتدا در سال ۲۰۱۹ راه‌اندازی شد، به سرعت به عنوان شریک بلاکچین NBA به شهرت رسید. Flow محصول آزمایشگاه‌های Dapper، راه‌اندازی را تسهیل کرد و میزبان NBA Top Shot است و بلاکچین را به یک جز جدایی‌ناپذیر در محبوبیت توکن‌های غیرقابل تعویض تبدیل می‌کند.

وکس (WAX)

بورس جهانی دارایی (WAX) به یک شبکه انتخابی برای کلکسیون‌های دیجیتال و اقلام مجازی تبدیل شده است. از آن‌جایی که فروش تاریخی NFT و مجموعه‌ها در اتریوم، تزوس و سولانا در طی سال‌ها سرفصل خبرها شد، WAX به عنوان هسته‌ای برای بازی‌های Web3 شهرت پیدا کرده است.

WAX در سال ۲۰۱۷ توسط ویلیام کویگلی و جاناتان یانتیس پیشگامان رمزارز تأسیس شد. این زنجیره در جزایر کیمن مستقر است و هدف آن تجسم یک ماموریت دسترسی جهانی است. WAX به کاربران خود امکان دسترسی به هزاران dApp و طیف وسیعی از بازارهای NFT را می‌دهد. WAX همچنین هسته چندین بازی برتر بلاکچین از جمله Alien Worlds، Farmer’s World و Prospectors است. برجستگی آن در بازی‌های بلاکچین به این معنی است که بزرگترین پروژه‌های زنجیره‌ای از بخش بازی برای کسب درآمد است.

کاربرد بلاکچین در ان اف تی

زنجیره بایننس (BNB)

یکی از زنجیره‌های بسیار متمرکزتر، با چندین اعتباردهنده PoS زنجیره که ارتباط مستقیمی با صرافی بایننس دارند. این شبکه همچنان تعادل خوبی بین کارمزدهای پایین و تراکنش‌های پرسرعت است. یکی از دلایل این امر این است که BNB Chain از یک مدل اجماع به نام Proof-of-Staked-Authority (PoSA) استفاده می‌کند که می‌تواند زمان بلوک کوتاه و هزینه‌های پایین را پشتیبانی کند.

با این حال، اعتبارسنجی‌هایی که تراکنش‌ها را انجام می‌دهند، به نوبت بلوک‌ها را تولید می‌کنند. با ۲۱ اعتبارسنجی مورد نیاز برای اجرای صرافی هر ۲۴ ساعت یکبار خاموش می‌شوند. بر اساس برخی گزارش‌ها، ۱۱ اعتبارسنجی از ۲۱ زنجیره بایننس را کنترل می‌کنند و همگی مستقیما به صرافی ارز دیجیتال بایننس متصل هستند.

پالیگان (MATIC)

بلاکچین Polygon که قبلا به عنوان Matic شناخته می‌شد، به عنوان لایه دوم (L2) که بر روی شبکه اصلی اتریوم قرار دارد، کار می‌کند. در نتیجه، اکوسیستم کاربران و توسعه‌دهندگان را قادر می‌سازد تا به پورتال‌ها پل بزنند و دارایی‌ها را از شبکه اصلی به Polygon منتقل کنند. بلاکچین Polygon به عنوان یک راه حل مقیاس‌پذیر عمل می‌کند که درست مثل سایر جایگزین‌های بلاکچین برای اتریوم هدف آن کاهش قابل توجه هزینه‌ها و زمان تراکنش است.

در مقایسه با سرعت نهایی تراکنش اتریوم که تا شش تراکنش را در یک دقیقه (۱۰ ثانیه در هر تراکنش) به پایان می‌رساند، راهکار L2 Polygon دارای پایان تراکنش ۲۶.۰۸ تراکنش در دقیقه (۲.۳ ثانیه در هر تراکنش) است. یکی از اصلی‌ترین دلایلی که کاربران تمایل دارند Polygon را به سایر بلاکچین‌های محبوب ترجیح دهند این است که نیازی به هزینه‌های اولیه برای استخراج NFT‌های جدید ندارد. با این حال، شبکه مبلغی از پیش تعیین شده (معمولاً ۲.۵٪) را به عنوان هزینه خدمات برای فروش NFT‌های تازه ساخته شده دریافت می‌کند.

کاردانو (ADA)

بلاکچین کاردانو (ADA) یک پلتفرم بلاکچین PoS نسل سوم است که هدف آن حل مشکلات ناشی از نسل اول یا بیت کوین (BTC) و دوم یا اتریوم (ETH) است. ضرب NFT در Cardano را می‌توان با استفاده از یکی از خدمات شخص ثالث بومی یا با استفاده از گره Cardano که کنترل کامل کاربر بر روی توکن ضرب شده را فراهم می‌کند، انجام داد.

هر تراکنش در Cardano از جمله ضرب کردن، خرید و فروش NFTها به کارمزدی نیاز دارد که در حال حاضر با توجه به حجم فایلی که در حال معامله است تعیین می‌شود. در نتیجه، فایل‌هایی با اندازه‌های پایین‌تر نسبت به فایل‌های بزرگ‌تر هزینه کمتری را متحمل می‌شوند. این اکوسیستم همچنین بازارهای داخلی برای استخراج و تجارت NFT و کیف پول برای ذخیره NFTs و دارایی‌های DeFi فراهم می‌کند.

ترون (TRX)

شبکه Tron (TRX) مجموعه‌ای از رابط‌های استاندارد TRC-721 را برای صدور NFT پیاده‌سازی می‌کند که توسط رابط‌های TRC-721 و TRC-165 پشتیبانی می‌شود. هدف اجرای استانداردهای NFT توسط Tron بهبود عملکرد کلی شبکه از طریق مدیریت ترافیک بهتر است. علاوه بر این، NFT‌های مبتنی بر Tron سازگاری کامل با استاندارد ERC-721 اتریوم را حفظ می‌کنند.

با این وجود، در حالی که یک NFT بر روی Tron ایجاد می‌کنید، باید یک رابط کیف پول نیز پیاده‌سازی کنید تا بتواند نقل و انتقالات ایمن را بپذیرد. برای صدور توکن‌های TRC-721، باید یک حساب کاربری در Tronlink با حداقل ۳۵۰ TRX به عنوان حداقل موجودی ایجاد کنید. پس از ایجاد NFT، کاربران می‌توانند قراردادهای هوشمند را از طریق Tronscan.com کامپایل و مستقر کنند.

کاربردبلاکچین در ان اف تی

 

کلام آخر کاربرد بلاکچین در NFT

بازار NFT یک روند جدید با ارزش بازار رو به رشد است. به دلیل ویژگی‌های جذابش، با افزایش ارزش توکن‌های غیر قابل تعویض، این شبکه کاربران بیشتری را به خود جذب می‌کند. علاوه بر این، سرمایه‌گذاران به دلیل نمودارهای روند بالا، به طور فزاینده‌ای از پلتفرم‌های بلاکچین استفاده می‌کنند. در نتیجه، بازار NFT به دلیل پتانسیلی که دارد آینده امیدوارکننده‌ای دارد. به همین دلیل است که به شما توصیه می‌شود پلتفرم NFT خود را راه‌اندازی و راه‌اندازی کنید تا بتوانید میلیون‌ها و میلیاردها دلار از آثار هنری دیگران درآمد کسب کنید. این اصل کاربرد بلاکچین در NFT است.

 

سوالات متداول کاربرد بلاکچین در NFT

کدام بلاکچین بیشتر برای NFT استفاده می‌شود؟

اتریوم. با وجود رقابت فزاینده، اتریوم همچنان محبوب ترین بلاکچین NFT است. دلایل این اتفاق فراوان است: به عنوان یک بلاکچین بسیار غیرمتمرکز، تمام خدمات مالی و حقوقی را که معمولا برای تراکنش‌ها نیاز دارد، بدون نیاز به واسطه ارائه می‌کند.

کدام بلاکچین برای بازار NFT بهترین است؟

OpenSea با استانداردهای NFT قدیمی است و در سال ۲۰۱۷ راه اندازی شد و همچنین یکی از بزرگترین بازارهای NFT فعال امروزی است. Rarible به کاربران امکان خرید و فروش آثار هنری، کلکسیونی، دارایی‌های بازی‌های ویدیویی و NFT را می‌دهد.

بازار NFT بلاکچین چگونه عمل می‌کند؟

NFTها بر اساس قراردادهای هوشمند اجرا می‌شوند. هر یک حاوی اطلاعات خاص و اصلی است که رمزگذاری شده و در قراردادی روی یک بلاکچین نگهداری می‌شود که آن را ایمن و تغییرناپذیر می‌کند. این قراردادها با هم از طریق فناوری بلاکچین اجرا می‌شوند و پتانسیل خود را تولید می‌کنند.

آیا می‌توانید یک NFT بدون بلاکچین بسازید؟

بله، در واقع، شما می‌توانید NFT خود را به صورت رایگان در برخی از سیستم عامل‌ها ایجاد کنید. پلتفرم‌های OpenSea و Rarible به شما امکان می‌دهند بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای، NFT‌ها را در اتریوم ایجاد کنید. به شما امکان می‌دهد یک NFT ایجاد کنید و آن را بدون اینکه روی بلاکچین نوشته شود برای فروش قرار دهید.

تفاوت بین بلاکچین و NFT چیست؟

NFTها توکن‌های رمزنگاری منحصربه‌فردی هستند که روی یک بلاکچین وجود دارند و نمی‌توان آن‌ها را تکرار کرد. NFTها می‌توانند، آیتم‌های دنیای واقعی مثل آثار هنری و املاک را نشان دهند. NFT دارایی‌های ملموس در دنیای واقعی، خرید، فروش و تجارت آن‌ها را کارآمدتر می‌کند و در عین حال احتمال تقلب را کاهش می‌دهد.

 

۵/۵ - (۱ امتیاز)

مهرداد کلهری

فارغ التحصیل رشته علوم ارتباطات، گرایش روزنامه نگاری از سال 2019 با کریپتوکارنسی آشنا شد. وی تولید محتوای متنی مبتنی بر سئو، خبرنویسی و محتوای صوتی تصویری را انجام می‌دهد و به ترید، تحلیل تکنیکال و فاندامنتال در بازار ارزهای دیجیتال مسلط است.

دیدگاهتان را بنویسید

استفاده از هرگونه کلمات غیراخلاقی و توهین به اشخاص ممنوع است. انتشار دیدگاه غیر مرتبط به مطلب، تبلیغاتی، قراردادن اطلاعات شخصی و لینک‌های نامرتبط غیر مجاز است. انتشار تمامی دیدگاه‌ها نیاز به تایید مسئولین سایت دارد. دیدگاهی که از قوانین تخطی کرده باشد تایید نشده وممکن است حساب کاربر نیز مسدود شود. در صورت بروز هرگونه سو استفاده از حقوق مادی و معنوی سایت ارزیدو حق پیگیری قانونی آن را دارد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا