چارچوب اختلافات کریپتویی چین روشن شد

اگرچه ارزهای دیجیتال در حال حاضر از نظر فنی در چین ممنوع شده اند، اما سیستم محلی همچنان چارچوبی برای اختلافات حقوقی ناشی از استفاده از آنها فراهم می‌کند.

 

بدهی‌ها را می‌توان با کریپتو تسویه کرد

از سپتامبر ۲۰۲۱، چین تراکنش‌های ارزهای دیجیتال را ممنوع کرده و عملیات استخراج کریپتو را به شدت محدود کرده است.

 

با این حال، این ممنوعیت در عمل بیشتر یک دستورالعمل کلی است. از زمان اجرای آن، سیاست‌گذاران چینی در مورد مالیات کریپتو بحث کرده اند. علاوه بر این، یک پرونده قضایی از سال ۲۰۲۲ روشن کرد که اگرچه افراد محلی مجاز به استفاده از رمزارز به عنوان ارز نیستند، اما همچنان می‌توانند آن را به عنوان دارایی سرمایه‌گذاری در اختیار داشته باشند.

 

به‌عنوان یک دارایی، می‌توان از آن مالیات گرفت که منجر به بررسی بیشتر در مورد نحوه برخورد دادگاه‌های چینی در مواجهه با دعوای حقوقی مربوط به ارزهای دیجیتال می‌شود.

 

در بیانیه‌ای که توسط اعضای دیوان عالی چین صادر شد، سیاست‌گذاران اعلام کردند که بدهی‌ها را می‌توان با ارزهای دیجیتال تا مبلغ نامشخصی تسویه کرد، مشروط بر اینکه قرارداد معتبری مبنی بر پرداخت در چنین دارایی‌هایی از قبل فعال باشد و هیچ قانون محلی دیگری اولویت نداشته باشد.

 

با این حال، مجدداً تأکید می‌شود که ارزهای دیجیتال مورد استفاده برای تسویه بدهی، ارز قانونی نیستند.

امیر مشایی

امیر که دانشجوی فناوری اطلاعات بود، با بیت کوین در سال 2011 آشنا شد و از آن زمان تا کنون هم یک مبشر کریپتو بوده است و هم یک تریدر بازار ارزهای دیجیتال و بیش از 5000 مقاله در زمینه بلاکچین و ارزهای دیجیتال نوشته است. علایق او در امنیت بیت کوین، سیستم‌های منبع باز، اثرات شبکه و تقاطع بین اقتصاد و کریپتو نهفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

استفاده از هرگونه کلمات غیراخلاقی و توهین به اشخاص ممنوع است. انتشار دیدگاه غیر مرتبط به مطلب، تبلیغاتی، قراردادن اطلاعات شخصی و لینک‌های نامرتبط غیر مجاز است. انتشار تمامی دیدگاه‌ها نیاز به تایید مسئولین سایت دارد. دیدگاهی که از قوانین تخطی کرده باشد تایید نشده وممکن است حساب کاربر نیز مسدود شود. در صورت بروز هرگونه سو استفاده از حقوق مادی و معنوی سایت ارزیدو حق پیگیری قانونی آن را دارد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا