بورس اوراق بهادار روسیه و تجارت دارایی های دیجیتال

بانک مرکزی روسیه اخیراً مجوز فعالیت بورس های سنتی در بازار دارایی های دیجیتال را پیشنهاد کرده است. ناظران صنعت می گویند هدف تنظیم کننده این است که به سرمایه گذاران گزینه ای برای تجارت ارزهای دیجیتال در یک محیط کنترل شده ارائه دهد.

 

بانک مرکزی روسیه پیشنهاد می کند بورس های روسیه دارایی های مالی دیجیتال را فهرست کنند

بورس اوراق بهادار و طرف‌های تسویه حساب مرکزی ممکن است مجاز به تسهیل تجارت دارایی‌های مالی دیجیتال (DFAs) باشند، یک اصطلاح جمعی شامل ارزهای دیجیتال و توکن‌ها بر اساس قوانین فعلی روسیه. این پیشنهاد توسط بانک مرکزی روسیه (CBR) در جلسه ای با صرافی ها، کارگزاران و اپراتورهای سیستم اطلاعاتی، گروهی از نهادهایی که پلتفرم های رمزنگاری مربوط به آن هستند، ارائه شد.

به گزارش کومرسانت، نمایندگان صرافی مسکو، صرافی SPB، کارگزاران بزرگ و اپراتورهای سیستم اطلاعاتی که حق انتشار دارایی های مالی دیجیتال را دارند، روز سه شنبه پشت درهای بسته با مقامات بانک روسیه دیدار کردند. بحث ها بر روی طرح جدید سازماندهی تجارت DFA و حقوق دیجیتال سودمند (UDR) که توسط CBR تهیه شده بود متمرکز بود.

برخی از فعالیت‌های مرتبط با رمزنگاری در روسیه با قانون دارایی‌های مالی دیجیتال که در ژانویه ۲۰۲۱ لازم‌الاجرا شد، از جمله انتشار سکه‌های دیجیتال (دارایی‌های مالی دیجیتال) و جمع‌آوری سرمایه از طریق توکن‌ها تنظیم شد. با این حال، سایر عملیات مانند استخراج و تجارت و همچنین گردش ارزهای رمزپایه، بدون نظارت باقی ماندند. قانون جدید درباره ارز دیجیتال که توسط وزارت دارایی تهیه شده است، با هدف تغییر این موضوع است.

یک منبع از بخش مالی روسیه که در این نشست شرکت کرد، به روزنامه تجاری گفت که صرافی ها و کارگزاران از ایده تجارت دارایی های دیجیتال حمایت می کنند، که مجموعه ابزارهای مالی در دسترس آنها را گسترش می دهد. در عین حال، اپراتورهای سیستم اطلاعاتی نسبت به این پیشنهاد تردید داشتند.

 

آن‌ها می‌ترسند که پذیرش بورس‌ها در این بازار، تجارت پلتفرم‌های دارایی دیجیتال را که هنوز زمان کافی برای توسعه ندارند، به خطر بیندازد. نمایندگان آنها همچنین در مورد چالش‌های مختلف، از جمله چالش‌های مربوط به اجرای فناوری‌های بلاک چین و سرعت کندتر عملکرد پلت‌فرم‌های تبادل سنتی هشدار می‌دهند.

 

از سوی دیگر، مقامات بورس مسکو از این ابتکار استقبال کردند و اعلام کردند که آماده بحث بیشتر در مورد آن هستند. این مفهوم شامل استفاده از زیرساخت های موجود مبادله و تسویه حساب است. این امر به تمرکز نقدینگی کمک می‌کند، که با رویه جهانی گردش ثانویه دارایی‌های فیات و دیجیتال تأیید شده است.

 

به گفته پاول اوتکین، وکیل ارشد در مرکز حقوقی متحد پارتنون، بانک روسیه به دنبال کنترل گردش DFAها و تبدیل معاملات آنها به چیزی شبیه به بازار سهام عادی است. این کارشناس توضیح داد:

از آنجایی که رگولاتور در نبرد با وزارت دارایی برای مسدود کردن گردش ارزهای رمزپایه در کشور شکست خورده است، لازم است بستری ایجاد شود که کنترل گردش این دارایی ها را ممکن کند.

امیر مشایی

امیر که دانشجوی فناوری اطلاعات بود، با بیت کوین در سال 2011 آشنا شد و از آن زمان تا کنون هم یک مبشر کریپتو بوده است و هم یک تریدر بازار ارزهای دیجیتال و بیش از 5000 مقاله در زمینه بلاکچین و ارزهای دیجیتال نوشته است. علایق او در امنیت بیت کوین، سیستم‌های منبع باز، اثرات شبکه و تقاطع بین اقتصاد و کریپتو نهفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

استفاده از هرگونه کلمات غیراخلاقی و توهین به اشخاص ممنوع است. انتشار دیدگاه غیر مرتبط به مطلب، تبلیغاتی، قراردادن اطلاعات شخصی و لینک‌های نامرتبط غیر مجاز است. انتشار تمامی دیدگاه‌ها نیاز به تایید مسئولین سایت دارد. دیدگاهی که از قوانین تخطی کرده باشد تایید نشده وممکن است حساب کاربر نیز مسدود شود. در صورت بروز هرگونه سو استفاده از حقوق مادی و معنوی سایت ارزیدو حق پیگیری قانونی آن را دارد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا