قوانین کلی رمزارزها در کشور پِرو
آمریکا پیشرفت های زیادی در این حوزه از تکنولوژی داشته است اما کشور پِرو دیر تر از سایر کشورهای لاتین وارد این بازار شده است. قوانین ارزهای دیجیتال در پرو خیلی به مسائل جزئی و دقیق در این باره نپرداخته است اما آنچه که در این کشور در حال اتفاق افتادن است، حجم بالای تراکنش های رمزارزی می باشد. این تراکنش ها در حدی می باشد که طبق آمار ارائه شده نزیدیک ۵۰ درصد تراکنش های آمریکای لاتین متعلق به کشور پرو می باشد.
کشور پِرو کمی دیر وارد این عرصه شد اما فورا با این تکنولوژی دیجیتالی انس گرفت و از آنجایی که مردم این کشور به روش های سنتی علاقه ی زیادی ندارند، بهتر است تا هر چه سریع تر قوانین ارزهای دیجیتال در پرو مشخص شوند. یک مقام پِرویی اعلام کرد که کشور پِرو با صنعت کریپتو مشکلی ندارد و تنها دنبال راهی می گردند تا قوانینی در سطح ملی برای این ارزهای دیجیتالی ایجاد کنند. در حال حاضر هنوز ارزهای دیجیتال قانونی به شمار نمی آیند.
مقامات ارشد سیستم قضایی کشور از کنگره خواست تا برای جلوگیری از پولشویی و حملات تروریستی کریپتو را بپذیرند و قانون گذاری سفت و سختی را وضع کنند. در صورت مشاهده ی پولشویی در این کشور، افراد مجرم شناخته شده و جریمه خواهند شد.
ارز مجازی کشور پِرو
در سال ۲۰۱۸ کشور اعلام کرد که ارز مجازیای با نام پِروکوین (PureCoin) وارد بازار کرده است که به ارزش ۱۰ میلیون دلار می باشد. با این حال خیلی مردم کشور استقبال نکرده اند و اتفاق عجیب غریبی نیافتد. مردم پرو این ارز را در قوانین ارزهای دیجیتال در پرو نپذیرفتند و اعتقاد دارند که این کلاهبرداری سرمایه گذاریای بیش نیست. چنین نگرانی هایی باعث شد تا موج جدیدی از نگرانی ها در بین مردم ایجاد شود.
قوانین استخراج ارزهای دیجیتال در پرو
مقامات کشوری بر آن اند تا با راه اندازی مزارع استخراج بتوانند کشور پرو را در نقشه ی جهانی فینتک را دهند. علاوه بر شناخته کردن و برند سازی این کشور با این مزارع، این روش می تواند به اشتغال سازی افراد محلی کشور هم کمک کند. این افراد می توانند برای استخراج و یا همان ماینینگ آموزش ببینند.