آموزش اتریوم
اتریوم بعد از بیت کوین، برترین ارز بازار می باشد، همینطور بلاکچین اتریوم، یکی از قوی ترین و کاربردی ترین بلاکچین هاست.
در بخش آموزش اتریوم به نحوه کار اتریوم و پلتفرم های اتریوم مرتبط با آن می پردازیم.
-
لایه دوم اتریوم چیست؟ راه حل های مقیاس پذیری
بررسی لایه دوم اتریوم اتریوم پس از بیت کوین به عنوان دومین ارز برتر بازار ارز های دیجیتال شناخته میشود و کاربرد های بسیاری در ایجاد یک سیستم مالی غیر متمرکز دارد، نوآوری های بسیاری در بازار ارزهای دیجیتال بر حول بلاکچیبن اتریوم ایجاد میشود. شبکه اصلی اتریوم لایه ۱ نامیده میشود و به طور منظم بیش از ۱ میلیون تراکنش در روز را پشتیبانی میکند اما تقاضا بیش تر از ظرفیت ذکر شده است که این امر باعث شلوغ شدن شبکه میشود و باعث بالا رفتن هزینه Gas و موارد دیگر میشود. اتریوم برای رفع این مشکل و افزایش…
-
شبکه آربیتروم، راه حلی فرای تصور شما
شبکه آربیتروم نوعی فناوری است که این اجازه را میدهد تا قراردادهای هوشمند اتریوم با ارسال پیام بین قراردادهای هوشمند در زنجیره اصلی اتریوم و قراردادهای روی زنجیره لایه دوم آربیتروم مقیاس شوند. در این مقاله تلاش خواهیم کرد تا شما را با شبکه آربیتروم به عنوان یک لایه دوم مهم اتریوم آشنا کنیم. شبکه Arbitrum چیست؟ آربیتروم یک Layer2 است که به طور خاص برای مقیاسپذیر کردن شبکه اتریوم ایجاد شده است. شبکه آربیتروم روی لایه یک سیستم مستقر میشود و عملیات محاسباتی را خارج از زنجیره انجام میدهد، بنابراین شبکه را تخلیه میکند. فناوری پل آربیتروم که…
-
۰ تا ۱۰۰ برنامه ریزی ارتقا شانگهای اتریوم
همه چیز در مورد آپگرید شانگهای اتریوم یک جدول زمانبندی برای ارتقا شانگهای اتریوم در ماه مارس ۲۰۲۳ برنامه ریزی شده است که امکان برداشت استیکینگ را فراهم میکند، یک لیست از EIP ها نیز در آپگرید وجود دارد اما EIP 4844 کات نشده است. توسعه دهندگان Core اتریوم ترجیح داده اند که امکان برداشت استیکینگ ها از طریق ارتقا شانگهای را قبل از پیشنهاد بهبود اتریوم EIP 4884 انجام دهند و امکان برداشت استیکینگ ها از طریق آپگرید شانگهای در اولویت میباشد. جزئیات آپگرید شانگهای اتریوم آپگرید شانگهای نقطه عطف بعدی در نقشه راه اتریوم میباشد که امکان…
-
ارز ENS چیست؟ کاربرد سرویس نام اتریوم
دنیای ارزهای دیجیتال بسیار بزرگ میباشد و به همین جهت شاید تازهکاران به راحتی نتوانند در این حوزه فعالیت کنند. به عنوان مثال، تراکنشهای کریپتویی را در نظر بگیرید؛ برای هر کدام از آنها بایستی آدرس عمومی طولانی اشخاص را که دارای حروف و اعداد دیجیتالیِ غیرقابل فهم هستند را وارد کنید. به علاوه، هر ارز دیجیتال دارای یک آدرس عمومی مختص خود میباشد که حفظ همه آنها بدون شک دشوار است. به همین جهت، ENS ایجاد شده است تا فرایند تراکنشها را در دنیای ارز دیجیتال و امورمالی غیرمتمرکز تسهیل کند. سرویس نام اتریوم در کل باید گفت…
-
سالیدیتی چیست؟ | هر آنچه از Solidity باید بدانید
سالیدیتی زبان برنامهنویسی برای ساخت قراردادهای هوشمند بر روی اتریوم است. این زبان با زبانهای C++، Python و جاوا اسکریپت شکل گرفته و ساخته شده است. در واقع زبان برنامهنویسی سالیدیتی برای ایجاد قراردادهای هوشمند در شبکه طراحی شده است. در واقع هر چیزی که بر روی سیستمهای متمرکز ساخته شود، بر روی اتریوم نیز قابلیت ساخت دارد؛ مثل صرافیهای غیرمتمرکز (DEX)، بازارهای هنر دیجیتال (NFT)، امور مالی غیرمتمرکز (DeFi)، متاورس و… Solidity چیست؟ زبان برنامهنویسی سالیدیتی یک زبان تخصصی و سطح بالا است. مخاطبان زبان سالیدیتی برنامهنویسانی هستند که برنامههای کاربردی در اتریوم را توسعه میدهند. زبان برنامهنویسی…
-
ادغام چیست؟ آنچه باید در مورد اتریوم ۲.۰ بدانید!
ادغام یکی از داغ ترین موضوعات اخیر در میان جامعه ارزهای دیجیتال است. در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد آن بدانید و اینکه اتریوم ۲.۰ چه زمانی رخ میدهد، توضیح داده شده است، پس با ما همراه باشید. اتریوم ۲.۰ چیست؟ در رویدادی که احتمالاً مورد انتظارترین رویداد در جامعه ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۲ است، شبکه اصلی اتریوم قرار است با سیستم اثبات سهام زنجیره بیکن ادغام شود. این رویداد، ادغام نامیده میشود و پایان کار اتریوم بر مبنای اثبات کار را نشان میدهد و اتریوم ۲.۰ را به وجود میآورد، نسخهای که مبتنی بر الگوریتم…
-
رایجترین کلاهبرداریهای مرتبط با اتریوم ۲.۰
با برنامهریزی ادغام در ماه سپتامبر، کلاهبرداری های مربوط به اتریوم ۲.۰ در حال حاضر شروع به ظهور کرده اند. در اینجا میخواهیم ۵ مورد از رایج ترین آنها را مورد بخث و بررسی قرار دهیم. انتقال اتریوم از Proof of Work (PoW) به Proof of Stake (PoS) بدون شک مهمترین ارتقای پروتکل از زمان شروع آن است. این رویداد که عمدتاً به عنوان ادغام شناخته می شود، یکی از مورد انتظارترین رویدادها در زمینه ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۲ است. قرار است ادغام در سپتامبر ۲۰۲۲ بدون هرگونه شرایط پیش بینی نشدهای انجام شود. برای پیدا کردن همه چیزهایی…
-
پروتکل لوپرینگ، صرافی غیرمتمرکز در بستر اتریوم
معرفی پروتکل Loopring لوپرینگ پروتکلی طراحیشده برای انجام کار در لایه یک بلاکچین اتریوم، که به لایه دو هم قابل انتقال است.پروتکل Loopring صرفاً یک صرافی غیرمتمرکز نیست و تبادلات را با استفاده از روش اثباتها و تکنولوژیها تسهیل میکند. در کل مزایای زیر از جمله امکانات ارائه شده توسط این پروتکل است: ایجاد کارایی بالا پلتفرمی غیر حضانتی صرافی مبتنی بر orderbook بنابراین لوپرینگ صرف نظر از صرافی بودن، به دنبال جمعآوری سفارشها از صرافی ها و انطباق آنها با دفترهای سفارش صرافیهای داخل شبکه خود میباشد. پروتکل Loopring امکان افزایش نقدینگی را از چندین بلاکچین برای صرافیهای متمرکز و…
-
پروتکل BarnBridge + درآمدی ثابت با توکنسازی ریسکها
معرفی پروتکل بارن بریج پروتکل بارن بریج برای مدیریت و کاهش ریسک های دیفای می باشد؛ ریسک هایی همچون تورم و نوسانات نرخ بهره و قیمت ها. پروتکل BarnBridge به کاربران اجازه می دهد تا پروفایل ریسک خود را انتخاب نمایند و از همین طریق ریسک ها را با بخش های توکن شده و لیکوئید شده مجدد توزیع می کند. پروتکل BarnBridge کلیه فرایند ها را با استفاده از دو محصول خود، SMART Yield و SMART Alpha، انجام می دهد و هر کدام از این محصولات به ریسک های مشخصی در دیفای می پردازند. توسعه مداوم dApp ها توسط تیم…
-
پروتکل اوما (UMA) یک شگفتی در معماری غیرمتمرکز
هدف پروتکل UMA اوما (UMA) پروتکلی منبع باز بر بستر شبکه اتریوم می باشد که به همه، این امکان را می دهد تا قراردادهای مالی و دارایی های مصنوعی خود را ایجاد کنند. هدف اصلی پروتکل UMA، تسهیل کردن معماری غیرمتمرکز می باشد که بتواند دسترسی جهانی بازار را به بازار دیفای امکانپذیر کند. کاربردی بودن ارزهای دیجیتال باعث شده تا این رمزارز ها توسط انبوهی ار افراد پذیرفته شوند. همانطور که بخش DeFi معروف تر و محبوب تر می شود، اوما قصد دارد تا دسترسی به بازار دیفای را برای طیف گسترده ای از افراد ایجاد کند. ایجادِ قراردادهای…
-
معرفی پروتکل آلفا فایننس در بستر شبکه اتریوم
پروتکل Alpha Finance آلفا فایننس یک پروتکل دیفای زنجیره ای می باشد که برای اتصال کاربران به انواع خدمات، ابزار و یا محصولات مالی طراحی شده است. پروتکل Alpha، دارای یک پروتکل وامدهی می باشد که با نام Alpha Lending شناخته می شود. آلفای وامدهی اولین محصول این پروتکل می باشد که در شبکه ایجاد شده است. به علاوه، شبکه به کاربران خود مبادلات دائمی و کشت سود را ارائه می دهد. کشت سود به این معناست که شبکه پاداشی را برای کاربرانی در نظر می گیرد که نقدینگی خود را در این پلتفرم قرار داده اند. بنابراین ترتیب رسیدگیِ…
-
پروتکل Balancer – مبتنی بر شبکه اتریوم
معرفی پروتکل بالانسر بالانسر یک صرافی مبتنی بر اتریوم می باشد. توسعه ی بالانسر از سال ۲۰۱۸ آغاز شد و سه فاز باقی مانده در سال ۲۰۲۰ به مرحله ی اجرا رسید. در سال های نخست که این پروتکل وارد بازار شده بود، چیزی نزدیک به ۱۰۰ میلیون توکن بال (BAL) که توکن بالانسر می باشد، استخراج شد. پروتکل Balancer از تمام موجودی، ۷۵ درصد این توکن ها را به ماینر ها اختصاص داد و ۲۵ درصد دیگر را میان توسعه دهندگان توزیع کرد. در این فرایند، بالانسر ۵ میلیون توکن به عموم مردم فروخت. پروتکل Balancer به عنوان یک…
-
رپد بیت کوین چیست؟ + تفاوت BTC و WBTC
WBTC چیست؟ رپد بیت کوین یا Wrapped Bitcoin که با نام اختصاری WBTC نیز شناخته میشود، یک توکن ERC-20 است که نشان دهنده بیت کوین (BTC) در بلاک چین اتریوم است. یک مزیت کلیدی WBTC ادغام آن با دنیای کیف پول ها، دیاپ ها و قراردادهای هوشمند اتریوم است. WBTC به این معنی است که، هر بیت کوین میتواند به یک Wrapped Bitcoin تبدیل شود و یا بالعکس. WBTC ایجاد شد، تا به دارندگان بیت کوین اجازه دهد در برنامه های مالی غیرمتمرکز (“DeFi”) که در اتریوم محبوب هستند، شرکت کنند. بیت کوینی که از WBTC پشتیبانی می کند، به…
- 1
- 2