ترس صندوق بین‌المللی پول از ارز دیجیتال زیمبابوه

صندوق بین‌المللی پول از مقامات زیمبابوه خواسته است که مزایا و خطرات انتشار یک ارز دیجیتال با پشتوانه طلا را ارزیابی کنند. به جای استفاده از ارز دیجیتال با پشتوانه طلا برای محدود کردن تقاضا برای دلار، وام‌دهنده جهانی گفت که مقامات پولی باید آزادسازی بازار ارز را در نظر بگیرند.

 

خطرات ارز دیجیتال زیمبابوه برای ثبات کلان اقتصادی و مالی

صندوق بین‌المللی پول (IMF) از مقامات پولی زیمبابوه خواسته است تا مزایای انتشار ارز دیجیتال با پشتوانه طلا در مقابل خطرات احتمالی برای اقتصاد را به دقت بررسی کنند. به جای عجله برای انتشار توکن‌های طلا، وام دهنده جهانی گفت که مقامات باید در عوض آزادسازی بازار ارز کشور را در نظر بگیرند.

 

این اظهارات صندوق بین‌المللی پول تنها چند روز پس از آن بیان شد که بانک مرکزی زیمبابوه (RBZ) شروع به انتشار ارز دیجیتال با پشتوانه طلا کرد. همانطور که قبلا گزارش شده بود، سکه های دیجیتال با پشتوانه طلا تلاشی از سوی RBZ برای کاهش تقاضای محلی برای دلار آمریکا است.

 

تقاضای بالا برای دلار آمریکا در مقابل عرضه محدود آن در بازار رسمی باعث کاهش ارزش پول محلی در بازار موازی شده است که از کمی بیش از ۱ دلار به ZWL1000 در ابتدای سال ۲۰۲۳ به حدود ۱ دلار به ZWL2000 در پایان آپریل رسیده است. در سال گذشته، RBZ با افزایش نرخ معیار به کاهش ارزش پول محلی پاسخ داد. در همان سال، بانک مرکزی از سکه‌های فیزیکی طلا رونمایی کرد که به گفته او به عنوان ذخیره ارزش جایگزین عمل می‌کند.

امیر مشایی

امیر که دانشجوی فناوری اطلاعات بود، با بیت کوین در سال 2011 آشنا شد و از آن زمان تا کنون هم یک مبشر کریپتو بوده است و هم یک تریدر بازار ارزهای دیجیتال و بیش از 5000 مقاله در زمینه بلاکچین و ارزهای دیجیتال نوشته است. علایق او در امنیت بیت کوین، سیستم‌های منبع باز، اثرات شبکه و تقاطع بین اقتصاد و کریپتو نهفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

استفاده از هرگونه کلمات غیراخلاقی و توهین به اشخاص ممنوع است. انتشار دیدگاه غیر مرتبط به مطلب، تبلیغاتی، قراردادن اطلاعات شخصی و لینک‌های نامرتبط غیر مجاز است. انتشار تمامی دیدگاه‌ها نیاز به تایید مسئولین سایت دارد. دیدگاهی که از قوانین تخطی کرده باشد تایید نشده وممکن است حساب کاربر نیز مسدود شود. در صورت بروز هرگونه سو استفاده از حقوق مادی و معنوی سایت ارزیدو حق پیگیری قانونی آن را دارد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا