انواع بلاکچین
معرفی انواع بلاکچین به صورت تخصصی در ارزیدو، کارشناسان مجرب ما انواع بلاکچین و نحوه کار آن ها را به صورت تخصصی بررسی کرده و با شما به اشتراک می گذارند.
-
چین لینک، برترین اوراکل غیرمتمرکز
چین لینک میتواند ارتباطات امن بین پروژههای اتریوم و دادههای مختلف خارج از زنجیره را آسان کند. از آنجایی که توکن LINK Chainlink بر روی پلتفرم اتریوم ساخته شده است، LINK با پروتکلهای پلتفرم اتریوم سازگار است. چین لینک پلتفرم و اوراکل ارزهای دیجیتال چین لینک یک پلتفرم ارز دیجیتال و فناوری است و با نام اختصاری LINK شناخته میشود، که به شرکتهای غیر بلاکچین امکان میدهد به طور ایمن با پلتفرمهای بلاکچین ارتباط برقرار کنند. چین لینک میان افزاری است که قراردادهای هوشمند مبتنی بر بلاکچین را با دادههای خارجی، مرتبط میکند. ارز چین لینک LINK برای پرداخت…
-
شبکه آربیتروم، راه حلی فرای تصور شما
شبکه آربیتروم نوعی فناوری است که این اجازه را میدهد تا قراردادهای هوشمند اتریوم با ارسال پیام بین قراردادهای هوشمند در زنجیره اصلی اتریوم و قراردادهای روی زنجیره لایه دوم آربیتروم مقیاس شوند. در این مقاله تلاش خواهیم کرد تا شما را با شبکه آربیتروم به عنوان یک لایه دوم مهم اتریوم آشنا کنیم. شبکه Arbitrum چیست؟ آربیتروم یک Layer2 است که به طور خاص برای مقیاسپذیر کردن شبکه اتریوم ایجاد شده است. شبکه آربیتروم روی لایه یک سیستم مستقر میشود و عملیات محاسباتی را خارج از زنجیره انجام میدهد، بنابراین شبکه را تخلیه میکند. فناوری پل آربیتروم که…
-
بلاکچین تزوس چیست؟ بررسی کامل و تخصصی Tezos
بلاکچین Tezos بلاکچین تزوس توسط آرتور بریتمن راهاندازی شد، او تحصیلات ریاضیات کاربردی و علوم کامپیوتر را در فرانسه گذرانده بود و سپس برای تحصیلات در حوزه ریاضیات مالی به ایالات متحده منتقل شد. او با همسرش کاتلین بریتمن به توسعه پروژه تزوس پرداخت. آرتور در سال ۲۰۱۴ مقاله ای را منتشر کرده بود که در مورد نقص بیت کوین بود و در آن راه حل خود را ارائه کرده بود. پس از چندین شکست در مسیرش در آخر در تاریخ ۱ ژوئیه ۲۰۱۷ ICO برگزار شد و به مدت ۱۳ روز ادامه داشت که تزوس ۲۳۲ میلیون دلار در…
-
مونرو چیست؟ بلاکچین Monero چگونه کار میکند؟
مونرو ارز دیجیتالی است که از رمزنگاری برای تسویه تراکنشها، ایمنسازی شبکه و تولید کوینها یا ارزهای جدید استفاده میکند. XMR نماد علامت گذاری شده برای مونرو است. این ارز با ایجاد جامعه مشتریان قوی خود، امروزه جایگاه خود را در سبد متنوع چندین صرافی ارزهای دیجیتال در سراسر جهان پیدا کرده است. برخلاف اکثر ارزهای دیجیتال دیگر، حفاظت از حریم خصوصی کاربران یکی از اهداف اصلی مونرو است. مونرو چیست؟ مونرو از فناوری به نام «امضای حلقه برای حفظ حریم خصوصی کاربران» استفاده میکند. امضای حلقه، تشخیص اینکه چه کسی و چه آدرسی تراکنشها را ارسال کرده است،…
-
ریپل چیست؟ + نحوه عملکرد Ripple
Ripple چیست شرکت فناوری مستفر در آمریکا با نام “.Ripple Blockchain Labs Inc” توانست تا بلاکچین ریپل را سال ۲۰۱۲ توسعه دهد. این بلاکچین یک سیستم تسویه، صرافی ارز و شبکهای برای حواله است. متمایزترین ویژگی بلاکچین ریپل شِماتیکهای ساخت آن است. علاوه بر خود شبکه ریپل، شرکتی هم با همین نام پشت ارز بومی این شبکه وجود دارد که تراکنشهای جهانی را انجام میدهد. بلاکچین از توکنهایی حمایت میکند که نمایانگر ارز، ارز دیجیتال، کالاها و سایر ارزهای ارش دار هستند. هدف اصلی این بلاکچین ارائه تراکنشهای مالی ایمن، فوری و تقریباً رایگان است که هیچ هزینهای…
-
بایننس اسمارت چین چیست؟ + BSC چگونه کار میکند؟
پیش از اینکه وارد بحث بایننس اسمارت چین شویم، باید خود زنجیره بایننس را برای شما شرح دهیم. Binance Chain یک پلتفرم دیجیتالی است که امکان خرید، فروش، مبادله و سایر اتفاقات را برای ارزهای دیجیتال مهیا میکند. اما، ایراداتی هم در بخش کدنویسی آن وجود داشت که Binance Smart Chain برای حل آن مسائل ایجاد شد. بلاکچینی که در راستای زنجیره اصلی بایننس کار میکند و دارای ویژگیهای بینظیری برای ایجاد اپلیکیشنهای غیرمتمرکز (DApps) است. اسمارت چین چیست دنیای کریپتو واقعاً پر از اتفاقات مترقبه و پلتفرمهای متنوع است. افراد فعال در این حوزه بدون شک در جریان…
-
بلاکچین بیت کوین چیست؟ + تفاوت بلاکچین بیت کوین و اتریوم
بلاکچین فناوری انقلابی که برای اولین بار توسط بیت کوین به دنیا معرفی شد، هرچند پیش از بیت کوین نسخههایی ابتدایی از ایدههای شبیه به بلاکچین ارائه شده بود، اما بیت کوین موفق شد برای اولین بار تمامی تحقیقهای قبلی را یک پارچه کرده و در قالب یک پروتکل کامل و بی نقص ارائه دهد. در این مقاله سعی داریم بلاکچین بیت کوین را از نظر فنی بررسی کرده و آن را با اتریوم مقایسه کنیم. اگر به این بحث علاقهمند هستید تا پایان مقاله همراه ما باشید. ساختار فنی بلاکچین بیت کوین چگونه است؟ همانطور که گفتیم بیت…
-
بلاکچین هلیوم، با الگوریتم بینظیر اثبات پوشش (PoC)
بلاکچین Helium چیست؟ Helium شبکهای مبتنی بر بلاکچین است که برای دستگاههای اینترنت اشیاء (IoT)، تمام وسیلههایی که به اینترنت متصل و از طریق نرمافزارهایی در موبایل کنترل میشوند، مورد استفاده قرار میگیرد. این شبکه سال ۲۰۱۹ وارد بازار شد و شبکه اصلی آن بستری برای دستگاههای بی سیم کم مصرف ایجاد میکند تا با یکدیگر ارتباط بگیرند و دادهها را در سراسر شبکه نودهای (nodes) خود ارسال کنند. این نودها ترکیبی از یک خروجی بی سیم و دستگاهی برای استخراج بلاکچین هستند که به شکل Hotspot عمل میکنند. کاربران با استفاده از نودها ماین میکنند و رمزارز بومی شبکه…
-
پروتکل مینا (Mina)، سبک ترین بلاکچین جهان!
معرفی پروتکل Mina پروتکل مینا بلاکچینی مختصر برای مؤثرتر شدن DApp ها ساخته شده است که عنوان سبکترین بلاکچین جهان را به خود اختصاص داده است. سایز شبکه مینا ۲۲ کیلوبایت می باشد که در مقایسه با بیتکوین ۳۰۰ گیگابایتی بسیار کوچک به شمار میآید. علاوه بر این، امنیت و غیرمتمرکز بودن آن در همه شرایط ثابت میماند. این پروژه در ابتدا Coda Protocol نام داشت که سپس در اکتبر سال ۲۰۲۰ به Mina تغییر کرد. بلاکچین ها غیرمتمرکز می باشند و در هر بلاکچین رو به رشد غیر متمرکزی، اجرای یک نود (گره) نیاز به یک سیستم قوی کامپیوتر و…
-
بلاکچین نئو معروف به اتریوم چینی!
میتوان گفت شبکههای بلاکچینی، مهمترین دسته در صنعت ارزهای دیجیتال هستند. این شبکهها زیر ساخت بسیاری از پروژههای مطرح مانند صرافیهای غیرمتمرکز، NFTها، بازیها و موارد دیگر را فراهم میکنند. از همین رو از اهمیت بالایی برخوردار هستند. شبکههای بلاکچینی به نوعی زیر ساخت کل دنیای رمزارز بوده و این صنعت بدون زیر ساخت بلاکچین دیگر مفهومی نخواهد داشت. در این مقاله قصد داریم در مورد یکی دیگر از بلاکچینهای مطرح که زیر ساخت بلاکچینی قدرتمندی را فراهم کرده است صحبت کنیم. پروژه بلاکچینی نئو معرفی بلاکچین NEO نئو، یک بلاکچین منبعباز است که راستای ایجاد اقتصادی کاملا هوشمند…
-
بلاکچین Reef – بلاک چینی برای DeFi ،NFT و بازی
بلاکچین ریف چیست؟ بلاکچین Reef یک بلاکچین لایه ۱ است که با استفاده از فناوری Parity’s Substrate در سال ۲۰۱۹ توسط دنکو مانچسکی راهاندازی شد و از یک پلتفرم DeFi به یک بلاکچین کاملاً عملکردی تبدیل شد. این شبکه برای پردازش بلوکهای معتبر تراکنشها از Proof of Stake (NPoS) استفاده میکند. نامزدها با امید به، انتخاب شدن در مجموعه اعتباردهنده فعال، REEF را پشت اعتبارسنجی ها استیک می کنند. هنگامی که یک اعتبارسنجی با موفقیت یک بلوک را پردازش می کند، پاداش بین آنها و ۶۴ نامزد به اشتراک گذاشته میشود. در نوامبر ۲۰۲۱، این پروژه از Reef Defi به…
-
پروتکل اینترنت کامپیوتر (ICP) – پیشرفت اینترنت از طریق بلاکچین
Internet Computer Protocol چیست؟ پروتکل اینترنت کامپیوتر یک توکن ابزاری است که به کاربران این امکان را می دهد تا در شبکه بلاکچین Internet Computer شرکت کنند و بر آن نظارت داشته باشند. هدف این شبکه کمک به توسعه دهندگان برای ایجاد وب سایت ها، سیستمهای فناوری اطلاعات سازمانی، سرویسهای اینترنتی و برنامههای کاربردی DeFi با «نصب مستقیم کد هایشان در اینترنت عمومی» است. ICP را همچنین میتوان برای توان محاسباتی dApps و برنامههای سنتی استفاده کرد. معرفی پروتکل اینترنت کامپیوتر اینترنت کامپیوتر یا ICP مجموعهای از پروتکلها است که به مراکز داده مستقل در سراسر جهان اجازه…
-
بلاکچین Cosmos – نسل سوم بلاکچین ها
معرفی بلاکچین کازماس بلاکچین Cosmos که ادامه دهنده مسیر بلاکچینهای پیشین خود مانند اتریوم است، در دسته بلاکچینهای نسل سومی جای میگیرد. این پروژه شبکهای متشکل از بلاکچینهای موازی است که بهصورت همزمان و تعاملپذیر با یکدیگر کارمیکنند. تا پیش از این، برای تعامل میان بلاکچینها نیازمند یک شخص یا نهاد واسط مانند صرافیهای غیرمتمرکز بود. همچنین باتوجه به ساختار بلاکچینهای خطی مانند اتریوم، مشکل مقیاسپذیری، همواره یکی از مهمترین مشکلات پیش روی بلاکچین بود. تا قبل از کازماس پروژههای بلاکچینی مختلف مجبور به پذیرش قوانین بلاکچین بستر خود بودند. اما در شبکه کازماس هر پروژه میتواند بلاکچینی مجزا با…