۵۰۱ ارز دیجیتال به عنوان کالا در اندونزی

برخلاف موضع نظارتی اتخاذ شده توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC)، آژانس نظارت بر معاملات آتی کالا اندونزی (CFTSA) 501 ارز دیجیتال را رسماً به عنوان کالا معرفی کرده است. لیست این دارایی‌های دیجیتال شامل توکن‌های محبوبی مانند بیت کوین، اتریوم، USDC، لایت کوین و چندین مورد دیگر است که SEC در سال‌های اخیر به عنوان اوراق بهادار طبقه‌بندی کرده است.

 

اندونزی از ۵۰۱ دارایی دیجیتال به عنوان کالا استقبال می‌کند

در ۹ ژوئن ۲۰۲۳، آژانس نظارتی اندونزی Bappebti کاتالوگ جامعی از ۵۰۱ دارایی دیجیتال را که اکنون به عنوان کالا در داخل کشور طبقه‌بندی می‌شوند، عمومی کرد. این طبقه‌بندی شامل سکه‌های شناخته شده مانند LTC ،UNI ،SOL ،BTC ،ADA ،ETH ،XRP ،SAND ،DOT ،XTZ ،XLM ،BUSD، و XRP و غیره می‌شود. این ارزیابی‌ها پس از اعلام دولت اندونزی مبنی بر ایجاد یک صرافی کریپتویی در سپتامبر ۲۰۲۲ انجام شد. ماه بعد شاهد بحث‌هایی پیرامون قوانین مالی جدید با هدف تقویت مقررات ارزهای دیجیتال بود.

 

علاوه بر این، پس از سقوط FTX، باپبتی دستورالعمل‌هایی را برای صرافی‌های ارزهای دیجیتال صادر کرد و به آنها دستور داد تا تجارت توکن بومی FTX، به نام FTT را متوقف کنند. رویکرد نظارتی مقامات اندونزی به طور قابل توجهی با همتایان خود در ایالات متحده متفاوت است، جایی که بیش از سه دوجین دارایی دیجیتال، از جمله TON ،TKN ،TRX ،XRP ،XYO ،AMP ،HYDRO ،IHT ،kik ،KIN ،KROM و LBC به عنوان اوراق بهادار طبقه‌بندی شده اند.

امیر مشایی

امیر که دانشجوی فناوری اطلاعات بود، با بیت کوین در سال 2011 آشنا شد و از آن زمان تا کنون هم یک مبشر کریپتو بوده است و هم یک تریدر بازار ارزهای دیجیتال و بیش از 5000 مقاله در زمینه بلاکچین و ارزهای دیجیتال نوشته است. علایق او در امنیت بیت کوین، سیستم‌های منبع باز، اثرات شبکه و تقاطع بین اقتصاد و کریپتو نهفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

استفاده از هرگونه کلمات غیراخلاقی و توهین به اشخاص ممنوع است. انتشار دیدگاه غیر مرتبط به مطلب، تبلیغاتی، قراردادن اطلاعات شخصی و لینک‌های نامرتبط غیر مجاز است. انتشار تمامی دیدگاه‌ها نیاز به تایید مسئولین سایت دارد. دیدگاهی که از قوانین تخطی کرده باشد تایید نشده وممکن است حساب کاربر نیز مسدود شود. در صورت بروز هرگونه سو استفاده از حقوق مادی و معنوی سایت ارزیدو حق پیگیری قانونی آن را دارد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا